2013. november 20., szerda

Kezdetek...

    Egy januári napon kezdődött minden. A hó esett, a járda csúszott, valószínűleg már bőven nem is voltunk a térképen ott a világ végén, de ez mind nem számított, mert a hordozóban ott lapult ez a csíkos kis valami. Figyelmeztettek minket, hogy egy terminátort hozunk haza, de nem tudtuk komolyan venni. Hiába, tökéletes színész volt már akkor is, tökéletes intelligenciával és a hozzá tartozó energiával, ami nem minden élethelyzetben a legjobb párosítás.
Ő volt Tia, az akkor még lány, ivartalanítás után már fiú, de hát hallgat a nevére és Lacinak különben sem tetszik a Gizmo, szóval maradt Tia.
    Natival közös kalandjaink nyáron, egy bokorban kezdődtek, majd a fürdőkádban folytatódtak. Négyszer. Nem vagyok benne biztos, hogy a legjobb első benyomást tettük rá, de hát nincs mit tenni, amit muszáj azt muszáj.
Sokáig gazdikeresőként futott ő, a "kicsi", de a kutyának sem kellett, amikor pedig mégis, akkor meg már nem adtuk...így lett a "kicsi" Natasa, Tia lelkes tanítványa, és a világ fenekestül felfordult...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése