2014. szeptember 29., hétfő

Alvás macskával

Úgy kezdtük, hogy enyém volt az egész takaró meg a pokróc.
Aztán jött Tia.
Úgy folytattuk, hogy enyém volt az egész takaró meg a pokróc fele.
Aztán a végén már úgy nézett ki, hogy Tia volt a takaró és pokróc nagy részén szétterülve, én meg a maradékkal kuglófoltam mint egy macska..

2014. szeptember 10., szerda

Alomcsere 3.0

Avagy hogyan tegyük tönkre másodpercek alatt más munkáját - avassuk fel a friss almot, lépjünk bele, aztán táncoljunk sz@ros tappanccsal a csillogósra nyalt kádban.. Úgyis szeretek kádat mosni, kétszer egymás után a legjobb.

2014. szeptember 9., kedd

Házi betörő

Miért kell éjszakára biztonságba helyezzem az ékszerdobozom, na miért?
Azért, mert Tia amíg alszunk, szép csendben leveszi a tetejét (!) és kipakolja a tartalmát (!!). Ma hajnalban sikerült felébrednem a matatásra, de sajnos már későn, úgyhogy fél hatkor szedhettem össze a lakás különböző pontjairól a hajgumikat, szalagokat, a dugi pénzecskémet (a legtöbb cuccot amúgy a lábtörlőjére hordja), a legnagyobb kihívás a karkötőm volt, azt jó negyed órán át kerestem, mert bedugta egy díszpárna alá..
Úgyhogy vagy átpakolom éjszakára a dobozt, vagy rácelluxozom a tetejét.


2014. szeptember 6., szombat

?

Én: Miért van a hajgumim Tia szőnyegén?
Laci: Mert vettél neki egyet.
É: Igen, de ez nem az.
L: Oh..
É: Ez az enyém.
L: Ezek szerint csak volt..

2014. szeptember 3., szerda

Éjszaka

4.30 - Tia bevitte a kupakját a dobozba és elkezdett vele játszani (egy kupak és egy doboz külön-külön is hangos ám, nemhogy együtt). Felkeltem, felraktam a kupakot a komódra.
4.40 - Tia megtalálta a kupakot...
5.30 - Nati úgy döntött, csatlakozik Tiához és elkezdtek berohangálni a dobozba, meg benne pattogni (nagyon hangos tud ám lenni egy doboz két macskával / meg egyel is), úgyhogy nem volt  más választásom, megfogtam a dobozt, és bevittem a fürdőbe. Közben volt egy kis lelkiismeret furdalásom, hogy elveszem a játékukat, de hamar elmúlt, mivel ahogy becsuktam a fürdőajtót magam mögött, hallottam, hogy ugyan úgy megy tovább a trappolás. Mire visszamentem, a díszpárnák, egy nagy pokróc, egy kis cicapokróc és a tetőjavításra használt kartondarabok a szoba minden szegletében fellelhetőek voltak, a dögök meg a káosz közepén ugráltak egymásra.
6.00 - Valami nagy (súlyból ítélve Tia) rámugrott, aztán rongyolt tovább..
+ a ráadás: 10.00 - leraktam az asztalra a tejemet, majd elfordultam, hogy elmenjek a 2 lépésre levő polcig a fityegős netért. Ez elég idő volt Natinak ahhoz, hogy nyakig a bögrémbe merüljön.