2014. május 30., péntek

Túrósbatyu

Leraktam az asztalra zacsistól, hogy majd jól megegyem, csak gondoltam előtte még szöszölök valamit arrébb, de mire odaértem, Nati már vitte is a cuccot. Úgyhogy átraktam a ruhaszárítóra, majd megint visszamentem szöszölni, és mire odaértem, Nati lerángatta az egészet.. Szóval megint hátraarc, túrósbatyu begyűjt, polcra felrak, de csak azért, hogy mire elfordulok, Nati már ott bontogassa.

2014. május 23., péntek

Alomcsere 2.0

Tia megint megpróbálta telibehugyozni az üres alomtálcát, de most gyorsabb voltam és időben odaöntöttem a kavicsot a feneke alá (meg egy kicsit a fejére is véletlenül).
Hát ilyen remekül szórakozunk mi itthon.
Apropó! Nati 1 éves lett, tessék örvendezni :)

2014. május 20., kedd

Alomcsere

Úgy kezdtük a dolgot, hogy miután kiszedtem az összes használt kavicsot, Tia egy pillanat alatt az alomtálcában termett és mielőtt cselekedtem volna, már tele is pisilte az egészet. Ami azért nagyon jó, mert a) az üres alomtálcában nagyon szépen szétterül a pisi mindenhol és b) ennek következtében a macska bokáig tocsog benne. Úgyhogy akkor csináltunk egy talpmosást, amihez röptében kellett elkapnom a dagiját, hogy ne rohanjon végig pisiben fürdő lábakkal a lakáson.
Aztán amint Tiával végeztünk, Nati belevetette magát a kádba, amit pont előtte kentem be fertőtlenítővel, szóval előadtuk a talpmosást még egy felvonásban.
Az alom tiszta, a talpak megszáradtak, én még nem...


2014. május 16., péntek

Jó reggelt

Mire felkeltem, a házi manóim beszedték helyettem a teregetést. Nem rossz, nem rossz, de a hajtogatást azért még gyakorolni kell.

2014. május 3., szombat

Morzsák mindenhol

Ülök a kanapén nyugiban, eszegetem a péksütit, fél kézzel tartom a tányért, pedig kettővel kellene, amikor bármelyik is a környéken van. Így történt, hogy Nati kedvesen odasétált, felágaskodott és egy jól irányzott mozdulattal megszaltóztatta a tányért.
Tudjátok milyen szépen bele tud épülni több száz morzsa az ágytakaróba? Na most már én is.