2014. április 25., péntek

Tia hagyományt teremt

Tegnap is reggel fél hatkor röptette meg a korallvirágot, és ma is... De legalább még él. Emlékeztek a kis ibolyára, amit télen hoztam? Na az már nem..

2014. április 13., vasárnap

Új célpont - a fürdőszoba

Az az új kedvenc dolog éjszaka, hogy szétpakoljuk a fürdőt, mert ami a polcon van, az szerintük sokkal jobban mutat a mosdókagylóban, kádban, földön, illetve az alomlapátnak is inkább az előszobában lenne a helye.
Nati meg mindjárt lemosakodja magát a kaparó tetejéről

2014. április 9., szerda

Hangya

Megvolt a házban az éves csótányirtás és ennek örömére megkezdődött a hangyák szokásos világuralmi masírozása is keresztül a konyhán. Úgyhogy most Nati hangyákat néz, hangyákat szagol, aztán hangyákat tüsszög fel, meg tapicskol bennük, utána meg rázza a mancsát, mert a tapicskolástól nem halnak meg ezek, de legalább a talpára ragadnak. Tia meg pont lesz@rja, a tavalyi hangyák se hatották meg, miért pont most foglalkozzon velük..

2014. április 7., hétfő

Nagyon vizes

Itt a tavasz, a meleg, a jó idő és vedlünk mint az állat, annyira, hogy a porszívó lassan feladja, többet vedlenek ezek ketten, mint egy egész állatkert, úgyhogy megvolt az idei első fürdés és most úgy néznek ki, mint az ázott sünik.